Termeni si conditii

LEGISLATIE

Contract de Vanzare Cumparare si de Garantie.

Societatea comerciala care administreaza site-ul  prezentat , este TOTAL RACE ROMANIA , inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5640/2010 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 27012724 cu sediul in Bd. Uverturii, Nr. 69A, Sector 6 , Bucuresti.

Folosirea acestui site ( magazine online) implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru o mai buna colaborare si pentru evitarea oricaror neintelegeri recomandam citirea cu atentie a acestora. TOTAL RACE ROMANIA  isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.Intregul continut al site-ului  imagini, texte, poze, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea TOTAL RACE ROMANIA si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Preturile afisate includ T.V.A. (24%), si nu includ cheltuielile pentru livrare. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul TOTAL RACE ROMANIA , nu constituie acceptarea ferma a comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Livrarea produselor  se  face oriunde in Romania. TOTAL RACE ROMANIA isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. TOTAL RACE ROMANIA isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de TOTAL RACE ROMANIA care includ impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. Deasemenea, in cazul ridicarii produselor de la sediu sunteti  rugati sa efectuati verificarea si probarea  la primirea produselor in prezenta reprezentantului deci acesta nu poate fi considerata comert la distanta si ca urmare nu beneficiati de dreptul de denuntare a contractului in termen de 10 zile.

Produsele comercializate de www.e-chingi.ro se pot ridica sau livra numai in baza unei comenzi online. Comanda online nu presupune rezervarea produselor. Produsele vor fi rezervate intr-o comanda dupa preluarea si confirmarea comenzii de catre client. Comenziile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. O comanda care contine un produs cu statusul: stoc magazin, stoc depozit, intreaba stoc nu poate fi onorata in cazul in care pe acelasi produs a fost inregistrata o alta comanda inainte ei din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, astfel stocul epuizanduse.

Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor in prezenta personalului nostru, fiind obligatia Dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la testarea corespunzatoare a produselor.Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. TOTAL RACE ROMANIA isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre TOTAL RACE ROMANIA  Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul TOTAL RACE ROMANIA . Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. TOTAL RACE ROMANIA nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea informatiilor de pe site de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.  Societatea TOTAL RACE ROMANIA nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. TOTAL RACE ROMANIA nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. TOTAL RACE ROMANIA nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste, informatia, continutul, imaginile, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. TOTAL RACE ROMANIA nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).TOTAL RACE ROMANIA si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri). TOTAL RACE ROMANIA nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

TOTAL RACE ROMANIA nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor  care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul TOTAL RACE ROMANIA . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.Clientul are dreptul de a notifica in scris TOTAL RACE ROMANIA ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediul nostru pentru care a fost facuta proba ori instalarea.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa comenzi@totalrace.ro  Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile  sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, Judecatoria Bucuresti.  Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

Garantia se solutioneaza la sediul TOTAL RACE ROMANIA prezentat in pagina de contact  prin repararea, inlocuirea sau rambursarea platii produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala, instrunctiunilor de folosire sau a certificatului de garantie, dupa caz si notificare in scris a defectului observat, documente justicative de montare, instalare a produselor in service autorizat ( deviz, factura, chitanta) . In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.

Legea nr. 363/2007, privind modificarea unor acte normative privind protectia consumatorilor
Legea nr. 449/2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora
Legea 365/2002: Legea comertului electronic
Ordonanta Guvernului nr. 21 din 08/21/1992 protectia consumatorilor
Ordonanta Guvernului 130/2002 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea  contractelor la distanta, cu modificarile aduse prin Legea 51/2003
Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Legea nr.506/2004 privind preluarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice
Decizia nr. 132/2011 privind conditiile prelucrarii codului numeric personal si a altor date cu caracter personal avand o functie de identificarede aplicabilitate generala